Afname op maat

Afname op maat

 

Examenbeoordeling

Het beoordelen van examens kan veel tijd kosten. Het onleesbare handschrift van sommige kandidaten maakt het niet makkelijker, daarom legt Eureka Examens haar focus op het afnemen van digitale examens (bekijk demo). In alles wat wij doen proberen wij zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Onze oplossingen moeten zowel onze opdrachtgevers als individuele kandidaten ontzorgen. Dankzij digitale toetsing, kan het merendeel van de vragen automatisch worden gecorrigeerd. Hierdoor kunnen resultaten snel gecommuniceerd worden aan de examenkandidaten. Ook biedt het digitaal examineren het voordeel dat resultaten makkelijker kunnen worden vergeleken met elkaar. Dit is niet alleen fijn voor uw organisatie, maar ook voor uw kandidaten. Zo hoeven zij niet lang te wachten op de resultaten en kunt u makkelijker sturen op bepaalde onderwerpen die minder goed worden gemaakt.

 

Ervaren en gecertificeerde examinatoren

Vragen die niet automatisch kunnen worden nagekeken, worden beoordeeld door één of meerdere examinatoren/correctoren. Onze ervaren en gecertificeerde examinatoren/correctoren zijn er in getraind om de prestaties van kandidaten objectief te beoordelen. Zo kunt u een onafhankelijke beoordelingen garanderen aan uw eigen organisatie, kandidaten en toezichthoudende instanties. Bent u benieuwd hoe wij onze dienstverlening ook voor u optimaal kunnen inzetten? Vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka Examens kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.