Afname op maat

Afname op maat

 

EXAMEN LOGISTIEK

Examens plannen, uitvoeren en verwerken is een flinke logistieke operatie. Eureka Examens ondersteunt u graag bij een efficiënte examen logistiek. Wij kunnen u ondersteunen bij het inplannen en uitnodigen van kandidaten, het beschikbaar stellen van examenlocaties, ontvangen van examenkandidaten, afnemen van examens en het beoordelen van examens.

 

Volledige ontzorging

Eureka Examens beschikt over een online boekingsomgeving waarin de opdrachtgever of de kandidaat zichzelf kan inschrijven voor examens. De boekingsomgeving kan volledig in uw eigen huisstijl met uw eigen website worden geïntegreerd, waardoor de omgeving herkenbaar is voor uw medewerkers en/of kandidaten. In de online boekingsomgeving kan worden gekozen op welke locatie, datum en welk tijdstip de examens gemaakt worden. Na het inboeken ontvangen alle betrokkenen automatisch een e-mailbericht met de voor hun relevante informatie. Vervolgens treft Eureka Examens de nodige voorbereidingen op de examenlocatie en zorgt voor aanwezigheid en beschikbaarheid van de vereiste hulpmiddelen en facilitaire voorzieningen. Na de examenafname zorgt Eureka Examens ervoor dat de opdrachtgever op de hoogte wordt gebracht van de behaalde resultaten.

 

Service & Support

Eureka Examens beschikt over een professionele afdeling Service & Support. Zij zijn verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de examen logistiek. De servicedesk is dagelijks bereikbaar voor u en voor uw kandidaat. De servicedesk staat klaar om vragen van uw examenkandidaten te beantwoorden. Bent u benieuwd hoe wij onze dienstverlening ook voor u optimaal kunnen inzetten? Vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka Examens kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.