In de buurt
Inschrijven voor uw examen

 

VCA examen

Moet u een VCA examen afleggen van uw werkgever? Of wilt u juist uw werknemers een VCA examen laten afleggen? Kies dan voor de diensten van Eureka Examens. Met een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties en zorgvuldig gefaciliteerde examens, bent u verzekerd van VCA examen dat vlekkeloos verloopt en dat uitzicht biedt op een diploma.

Neem goed voorbereid deel aan het VCA examen

Als u een VCA examen af gaat leggen, omdat u werkt in een risicovolle omgeving, is een goede voorbereiding essentieel. Eureka Examens biedt in samenwerking met LearningOnLine een multimediaal lesprogramma, waarmee u alles leert om u goed voor te bereiden op het VCA examen. Hiermee vergroot u de kans dat u het examen met een positief resultaat afrondt.

Onze examenlocaties zijn altijd dichtbij

Eureka Examens beschikt over vaste examenlocaties die beschikbaar zijn voor open inschrijvingen. U hoeft dus nooit ver te reizen om een VCA examen af te leggen, dat is wel zo fijn toch? Wilt u als werkgever groepsgewijs werknemers aanmelden? Dan kunt u naast onze vaste locaties ook gebruik maken van flex-locaties die flexibel inzetbaar zijn. Ook kunt u er voor kiezen om in-company het examen af te laten nemen? U het zo gemakkelijk mogelijk maken is waar wij naar streven.

Direct inschrijven

Bent u er klaar voor om uw VCA diploma te behalen? Schrijf u direct individueel in voor het eerst volgende VCA examen op één van onze examenlocaties. Uw werknemers groepsgewijs op één van onze examenlocaties of in-company examens laten afleggen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026 – 389 56 60 of mail ons via info@eureka-examens.nl.

Meer interessante pagina's:


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.