In de buurt
Inschrijven voor uw examen

 

VCA diploma

Door het behalen van een VCA diploma verzekert u uw werkgever dat u over de juiste kennis beschikt om te werken in een risicovolle omgeving. Als werkgever toont u met VCA gediplomeerde werknemers aan dat u een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer bent.  Of u nu werkzaam bent in de isolatie branche of in de installatie branche, Eureka Examens zorgt ervoor dat uw werknemers na het behalen van het examen een erkend diploma op zak hebben.

Overal in Nederland een B-VCA, VOL-VCA of VIL-VCU diploma behalen

Kiest u voor Eureka Examens, dan kiest u niet alleen voor een goed afgenomen VCA examens die voldoen aan alle gestelde eisen, maar ook voor een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties. Op alle locaties kunnen examens worden afgelegd om een VCA diploma te behalen. Daarnaast kunt u, als werkgever, er voor kiezen om werknemers te verplichten een VCA diploma te behalen en uw werknemers groepsgewijs aan te melden voor een VCA examenafname op één van onze examenlocaties of werknemers groepsgewijs het examen in-company laten afleggen.

Schrijf u vandaag nog in!

Wilt u verzekerd zijn van een plek bij de eerstvolgende VCA examenafname bij u in de buurt? Schrijft u zich dan direct individueel in! Dit doet u eenvoudig via de boekingsomgeving van Eureka Examens. Wilt u, als werkgever, uw werknemers groepsgewijs op één van onze examenlocaties of in-company examens laten afleggen? Neem dan contact op of door te bellen met één van onze enthousiaste medewerkers op het telefoonnummer026 – 389 56 60. Ook als u vragen heeft over de examinering kunt u bellen naar eerdergenoemd nummer.

Meer interessante pagina's:


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.