Examenkandidaten

Examenkandidaten

 

DIPLOMA EN PASJE VCA

Heeft u een VCA examen gemaakt en deze succesvol afgelegd? Dan ontvangt u kosteloos binnen tien werkdagen uw diploma en VCA-pasje. Het VCA-pasje, van creditcardformaat, is ideaal om mee te nemen naar uw werk. Bent u het VCA-pasje kwijtgeraakt of wilt u een duplicaat aanvragen? Dan kunt u hier een nieuw pasje aanvragen. De kosten voor nieuw pasje bedragen €15,00 exclusief 21% BTW.

 

Centraal Diploma Register

Heeft u een VCA examen gemaakt? Dan ziet u direct na het afronden van het examen, uw uitslag in beeld verschijnen. Wij streven er naar om de uitslag binnen 24 uur te bevestigen. Indien u het examen heeft gehaald en de uitslag door een medewerker van Eureka Examens is bevestigd, wordt u geregistreerd in het Centraal Diploma Register (CDR). Vanaf dit moment kunt u aantonen dat u het examen heeft behaald. Mocht u onverhoopt uw diploma/VCA-pasje niet op tijd ontvangen, dan kunt u met dit register aantonen dat u over het juiste diploma beschikt.


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.