Examenkandidaten

Examenkandidaten

 

Examentraining MBO

Eureka Examens is een onafhankelijk exameninstituut, dat verschillende soorten examens faciliteert en hiervoor ook oefenmateriaal aanbiedt. Eureka Examens biedt examentrainingen aan ter voorbereiding op de centrale examens mbo.

 

Goed voorbereid op de centrale examens

De examentrainingen van Eureka Examens bereid u goed voor op de centrale examens. Met deze examentrainingen kunt u lesmateriaal op uw eigen tempo doornemen, opdrachten maken en een oefentoets afleggen. Eureka Examens biedt examentrainingen voor Rekenen 2F en 3F, Nederlands 2F en 3F & Engels B1 en B2.

 

Direct oefenen

Wanneer uw onderwijsinstelling u heeft aangemeld voor de examentrainingen van Eureka Examens, kunt u nadat u hier heeft ingelogd de examentrainingen vinden waar u voor bent ingeschreven.


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.