Versoepelingen een feit

Vanaf 25 februari zijn diverse maatregelen niet meer van toepassing. Omdat ook het houden van 1,5 meter afstand niet meer nodig is, worden alle examenplaatsen ingezet in plaats van om en om. Hieronder vind je een overzicht van de adviezen en maatregelen die blijven gelden:

Advies voor de examenkandidaten:

  • Naleven van de RIVM-richtlijnen (geen handen schudden, hoesten en niezen in je elleboog, etc.)
  • Handen wassen bij binnenkomst op de examenlocatie
  • Blijf thuis bij ziekteverschijnselen

Maatregelen op de examenlocaties:

  • Medewerkers die ziekteverschijnselen hebben, blijven thuis
  • Locatiespecifieke informatie vindt de kandidaat in de uitnodigingsmail (indien van toepassing)

No-shows
Indien een examenkandidaat is ingeschreven voor een examen, dan gaan wij er vanuit dat hij of zij het examen komt maken. Indien de kandidaat het examen, om wat voor reden dan ook, wil verzetten, dan zijn hier mogelijk kosten aan verbonden. Indien een kandidaat is ingeschreven voor een examen en zonder afmelding niet op komt dagen, zijn wij genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen.

Tot slot:
Alle beslissingen die Eureka neemt, zijn gebaseerd op de maatregelen van de Overheid en het RIVM. In de kern is het van belang dat een ieder zijn of haar verantwoordelijkheid neemt in het naleven van die maatregelen. Op deze wijze kunnen we ons personeel en de examenkandidaten zo goed mogelijk beschermen en de afname zo verantwoord mogelijk laten verlopen.

Eureka Groep
026 – 389 56 60

Blijf op de hoogte!

    Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief