Veiligheid en vakbekwaamheid

Veiligheid & vakbekwaamheid

 

Veiligheid & vakbekwaamheid

In organisaties met een arbeidsintensieve productie of dienstverlening, bepaalt de professionaliteit van medewerkers in hoge mate de kwaliteit. Met een certificaat of diploma kunnen professionals aantonen dat zij (actueel) vakbekwaamheid zijn. Als examencentrum nemen wij diverse theorie-examens af voor vakbekwaamheid & veiligheid op basis van internationale wet- en regelgeving.

 

Erkend examencentrum VCA, isolatie, steigerbouw en WFT

Een examencentrum draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Wij hebben erkenningen mogen ontvangen voor de afname van de volgende soorten examens:
VCA examens;
Isolatie examens;
Steigerbouw examens;
WFT examens.

 

Landelijk dekkend netwerk aan examenlocaties

Eureka Examens beschikt over een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties. Examenkandidaten kunnen door de dienstverlening van Eureka Examens zelf bepalen waar en wanneer zij een examen willen maken. Dit biedt examenkandidaten enorme flexibiliteit.

Meer over ons


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.