Veiligheid en vakbekwaamheid

Veiligheid & vakbekwaamheid

 

Isolatie Examens

Moet u een isolatie theorie-examen afleggen van uw werkgever? Of wilt u juist uw medewerkers een isolatie theorie-examen laten afleggen? Eureka Examens is door Eureka Certificatie en een door de branche (VIB/OOI) geselecteerd exameninstituut. U kunt bij ons de volgende theorie-examens maken:
• Hulpmonteur Isolatie (HMI);
• Isolatiemonteur Industrie ( IMI);
• Isolatiemonteur Industrie Allround (IMI-A).

 

Persoonscertificatie

Werknemers in de isolatiebranche kunnen hun vakbekwaamheid aantonen door middel van een persoonscertificaat (conform ISO17024). Eureka Certificatie, zusterorganisatie van Eureka Examens, is de certificerende instantie voor het certificeren van isolatiemonteurs. In 2016 heeft Eureka Certificatie officieel de opdracht gekregen van OOI om de certificatie in te richten. Om tot een persoonscertificaat te komen dient de kandidaat deel te nemen aan het theorie-examen en het praktijkexamen, en moet de kandidaat beide examens met een positief resultaat afronden. Het theorie-examen kan op één van de examenlocaties van Eureka Examens worden gemaakt.

 

Boek direct!

Als werknemer kunt u hier eenvoudig individueel aanmelden voor een isolatie theorie-examen op één van de examenlocaties van Eureka Examens. Wilt u als werkgever één of meerdere medewerkers aanmelden voor een isolatie theorie-examen? Dan kunt u medewerkers aanmelden voor een open inschrijving via onze online boekingsomgeving. Ook kunt u er voor kiezen om vouchers te bestellen, zodat kandidaten zichzelf kunnen inplannen. Indien u vouchers wilt bestellen of medewerkers groepsgewijs wilt aanmelden, vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. .

Meer voor werkgeversMeer voor individuele kandidaten


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.