Veiligheid en vakbekwaamheid

Veiligheid & vakbekwaamheid

 

Steigerbouw Examens

Moet u een steigerbouw theorie-examen maken van uw werkgever? Of wilt u juist uw medewerkers een steigerbouw theorie-examen laten afleggen? Eureka Examens is door DNV-GL, de certificerende instelling om steigerbouw persoonscertificaten uit te geven, erkend als exameninstituut voor de afname van de theorie-examens. U kunt bij ons de volgende theorie-examens maken:
• Hulpmonteur (HM);
• Monteur Steigerbouw (MS);
• 1e monteur Steigerbouw (1eMS);
• Voorman (VM).

 

Actueel vakbekwaam

Het monteren van steigers behoort tot één van de risicovolle taken binnen de bouw. Omdat het monteren en demonteren van steigers risico´s met zich meebrengt, dienen de uitvoerenden aantoonbaar geschoold te zijn. Werknemers in de Steigerbouw Branche moeten in het bezit zijn van een erkend diploma op mbo-niveau of een persoonscertificaat (conform ISO17024). DNV-GL is door ‘Stichting Veilig werken op de Hoogte’ (SVWOH) geselecteerd als certificerende instelling om steigerbouw persoonscertificaten uit te geven. Een werknemer ontvangt een persoonscertificaat, door een theorie- en een praktijkexamen te behalen. Eureka Examens is bevoegd om theorie examens af te nemen voor persoonscertificatie.

 

Boek direct!

Als werknemer kunt u hier eenvoudig individueel aanmelden voor een steigerbouw theorie-examen op één van de examenlocaties van Eureka Examens. Wilt u als werkgever één of meerdere medewerkers aanmelden voor een steigerbouw theorie-examen? Dan kunt u medewerkers aanmelden voor een open inschrijving via onze online boekingsomgeving. Ook kunt u er voor kiezen om vouchers te bestellen, zodat kandidaten zichzelf kunnen inplannen. Indien u vouchers wilt bestellen of medewerkers groepsgewijs wilt aanmelden, vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer voor werkgeversMeer voor individuele kandidaten


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.