Veiligheid en vakbekwaamheid

Veiligheid & vakbekwaamheid

 

VCA examens

Moet u een VCA examen afleggen van uw werkgever? Of wilt u juist uw werknemers een VCA examen laten afleggen? Eureka Examens is een professioneel examencentrum, erkend door VCA Infra voor de afname van VCA examens. U kunt bij ons de volgende examens maken: B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

 

Afname op examenlocaties Eureka Examens of in-company

Als werknemer kunt u flexibel kiezen waar en wanneer u het VCA examen wilt maken. Eureka Examens beschikt over een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties. Met achttien examenlocaties, hoeft u nooit ver te reizen. Wilt u als werkgever groepsgewijs medewerkers aanmelden? Dan kunt u er ook voor kiezen om examens in-company te laten afnemen. Dan kunt u medewerkers in-company een examen laten afleggen.

 

Boek direct!

Als werknemer kunt u hier eenvoudig individueel aanmelden voor een VCA examen op één van de examenlocaties van Eureka Examens. Wilt u als werkgever één of meerdere medewerkers aanmelden voor een VCA examen? Dan kunt u medewerkers aanmelden voor een open inschrijving via onze online boekingsomgeving. Ook kunt u er voor kiezen om vouchers te bestellen, zodat kandidaten zichzelf kunnen inplannen. Indien u vouchers wilt bestellen of medewerkers groepsgewijs wilt aanmelden, vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer voor werkgeversMeer voor individuele kandidaten


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.