Vergroot uw kans om VCA in 1 keer te behalen!

Gaat u of gaan uw medewerkers binnenkort een VCA examen maken? Een goede voorbereiding is het halve werk! Bij ons kunt u nu de lesboeken B-VCA en VOL-VCA bestellen. Beide VCA boeken zijn volledig afgestemd op de eind- en toetstermen VCA en beschikken over een oefenexamen.

Basisveiligheid VCA
In het B-VCA cursusboek komt alles basiskennis van VCA aan bod. Deze kennis bestaat onder andere uit wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen. De lesstof in het boek wordt met voorbeelden ondersteund en na elk hoofdstuk vindt u oefenvragen, waarmee u kan testen of u de kennis beheerst.

VOL-VCA
Het VOL-VCA cursusboek is geschikt voor leidinggevenden die werken op een locatie waar VCA verplicht is. De kennis uit het VOL-VCA cursus boek bestaat uit (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, kennis van VCA-bedrijfscertificering, het bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.

Comments are closed.