Voor het onderwijs

Voor het onderwijs

 

Voor het onderwijs

Onderwijsinstellingen hebben te maken met een hoge verantwoordelijkheid als het gaat om het borgen van de kwaliteit en onafhankelijkheid van toetsing. Wanneer examens niet volgens de geldende regels worden afgenomen kan dit de betrouwbaarheid van diploma’s in gevaar brengen. Eureka Examens is een betrouwbare, landelijk opererende organisatie op het gebied van examinering, gespecialiseerd in het borgen van de kwaliteit en onafhankelijkheid van toetsing.

 

Volledige ontzorging

Eureka Examens begrijpt dat het afnemen van examens vraagt om de nodige voorbereidingen en logistiek. Eureka Examens ontzorgt u daarom graag bij het gehele afname traject van diverse soorten examens in het middelbaar beroepsonderwijs. Concreet ondersteunt Eureka Examens bij het inplannen en uitnodigen van kandidaten, het beschikbaar stellen van examenlocaties en, de ontvangst en afname door een team van surveillanten en taaltoetsers. Indien u kiest voor Eureka Examens beschikt u over een onafhankelijke partner voor uw examinering. Eureka Examens biedt in haar dienstverlening:
• Examenafname en examenbeoordeling entreetoets MBO;
• Examenafname en examenbeoordeling instellingsexamens;
• Examenafname centrale examens.

 

Kwaliteit waar u op kan vertrouwen

Het uitbesteden van uw examinering kan een behoorlijke stap voor uw organisatie zijn. Kwaliteit van toetsing bepaalt immers in hoge mate de betrouwbaarheid van een diploma. Daarom kijken wij graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen ontzorgen met uw examinering. Wij vinden het belangrijk dat u vanaf het begin op ons kunt vertrouwen. Inmiddels ontzorgen wij al een heel aantal bekostigde en niet bekostigde MBO onderwijsinstellingen die meer dan tevreden zijn over onze dienstverlening. Lees hier de klantbeoordelingen over onze dienstverlening in het onderwijs.

Meer over ons


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka Examens kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.