Voor het onderwijs

Voor het onderwijs

 

Centrale Examens mbo

In het middelbaar beroepsonderwijs is het verplicht om bij opleidingen van niveau 2, 3 en 4 de centrale examens ‘Nederlands’ en ‘rekenen’ te maken. Voor niveau 4 is ook ‘Engels’ een verplicht centraal examen. Voor het afnemen van deze examens heeft het College voor Toetsen en Examens (CvTE) landelijke regels (afnamecondities) vastgelegd. Deze regels kunnen enigszins onduidelijk zijn en daarom neemt Eureka Examens de examinering u graag uit handen.

 

Betrouwbare en ervaren partner voor uw examinering

De centrale examens mbo kunnen worden afgenomen binnen vijf afnameperiodes of tijdvakken per studiejaar. Aangezien de afnameperiodes voor de centrale examen zijn vastgesteld, kan dit een behoorlijke druk leggen op de organisatie van uw examinering. Eureka Examens kan door een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties en ervaren surveillanten de uitkomst zijn bij capaciteitsdruk. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de borging van de kwaliteit van de afname van centrale examens binnen uw organisatie. Met Eureka Examens beschikt u over een betrouwbare en ervaren organisatie op het gebied van examinering.

 

Meer dan centrale examens

Naast de centrale examens kan Eureka Examens u ook ontzorgen bij het plannen, organiseren en afnemen van entreetoetsen en instellingsexamens. Samen met u bespreken wij graag, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden voor het afnemen van examens bij u op locatie. Maak hier een afspraak met één van onze medewerkers. Graag eerst meer informatie ontvangen? Vul dan ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer over ons


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka Examens kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.