Voor het onderwijs

Voor het onderwijs

 

Examentraining

In het middelbaar beroepsonderwijs is het verplicht om bij opleidingen van niveau 2, 3 en 4 de centrale examens ‘Nederlands’ en ‘rekenen’ te maken. Voor niveau 4 is ook ‘Engels’ een verplicht centraal examen. De cijfers die worden behaald bij de centrale examens ‘Nederlands’ en ‘Engels’ zijn bepalend voor het behalen van een mbo diploma. Wij begrijpen dat de centrale examens daardoor een behoorlijke druk kunnen leggen op examenkandidaten. Om kandidaten extra te ondersteunen, biedt Eureka Examens examentrainingen aan om goed voorbereid te zijn op deze centrale examens mbo.

 

Multimediale opleidingssoftware

Eureka Examens biedt examentrainingen voor Rekenen 2F en 3F, Nederlands 2F en 3F & Engels B1 en B2 in samenwerking met LearningOnLine. LearningOnLine is een aanbieder van multimediale leer- en lesstof (e-learning modules) met een eigen opleidingssoftware. De examentrainingen zijn zo ontwikkeld dat de theorie op een aantrekkelijke manier aan de kandidaat wordt voorgelegd. Met de kandidaat wordt het lesmateriaal doorgenomen, de kandidaat maakt opdrachten en sluit af met een oefentoets. De examentrainingen zijn daarom een goede voorbereiding voor kandidaten op de centrale examens in het MBO.

 

Direct aanmelden!

Als onderwijsinstelling dient u kandidaten aan te melden voor de examentrainingen van Eureka Examens. Wilt u graag kandidaten aanmelden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka Examens kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.