Voor het onderwijs

Voor het onderwijs

 

Examencommissie leden MBO

Een examencommissie staat onder toezicht van de Onderwijsinspectie en is onder andere verantwoordelijk voor de kwaliteit van het examenproces. De onafhankelijkheid en deskundigheid van deze commissie wordt bepaald door de samenstelling van de leden van de commissie. Daarom zijn er voorwaarden met betrekking tot de samenstelling van de examencommissie gesteld, twee voorwaarden hiervan zijn: één van de leden moet afkomstig zijn van buiten de opleiding/groep van opleidingen en één van de leden moet uit de beroepspraktijk afkomstig zijn. Eureka Examens beschikt over deskundigen voor beide rollen, waardoor u als onderwijsinstelling aan beide voorwaarden kunt voldoen op het moment dat u voor Eureka Examens kiest.

 

Provex

Eureka Examens biedt in samenwerking met Provex examencommissie leden voor het MBO. Provex is een organisatie die onder andere trainingen geeft voor examencommissie leden in het MBO en hen ook certificeert. Indien u voor Eureka Examens kiest, kunt u uitgaan van goed gekwalificeerde examencommissie leden.

 

Het team

Bent u benieuwd naar ons team van examencommissie leden? Bekijk dan hier ons team. Wilt u graag gebruik maken van de dienstverlening van Eureka Examens of wilt u graag meer informatie? Vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka Examens kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.