Voor het onderwijs

Voor het onderwijs

 

Instellingsexamens MBO

Voor de examenvakken ‘Nederlands’ en ‘Engels’ worden naast de centrale examens ook instellingsexamens afgenomen. De instellingsexamens vallen binnen de ‘reguliere’ vereisten, waardoor onderwijsinstellingen zelf verantwoordelijk zijn voor het vaststellen en afnemen van deze examens. Eureka Examens begrijpt dat het afnemen en beoordelen van deze examens vraagt om de nodige voorbereidingen en logistiek. Eureka Examens ontzorgt u daarom bij het gehele afname traject. Concreet ondersteunt Eureka Examens bij het inplannen en uitnodigen van kandidaten, het beschikbaar stellen van examenlocaties en de, ontvangst en afname door een team van surveillanten en taaltoetsers.

 

Onafhankelijk examineren

Onderwijsinstellingen zijn verantwoordelijk voor een onafhankelijke examinering. De kwaliteit van toetsing moet gewaarborgd worden in examenontwikkeling, -afname en -beoordeling. Het ontwikkelen van instellingsexamens is niet gemakkelijk; het kost veel tijd en inspanning om volledige en adequate examens te maken. Omdat Eureka Examens zich zelf niet richt op examenontwikkeling, maken wij gebruik van de TOA instellingstoetsen van Bureau ICE. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op de afname en beoordeling van examens. Bureau ICE is een onafhankelijke aanbieder van betrouwbare en kwalitatief goede toetsen en examens.

 

Meer dan instellingsexamens

Eureka Examens is een betrouwbare en ervaren organisatie op het gebied van examinering. Wij zijn gespecialiseerd in het afnemen en beoordelen van diverse soorten examens in het middelbaar beroepsonderwijs. Naast de instellingsexamens kunnen wij u ook ontzorgen bij de examinering van entreetoetsen en centrale examens. Samen met u bespreken wij graag, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden voor het afnemen van examens bij u op locatie. Maak hier een afspraak met één van onze medewerkers. Graag eerst meer informatie ontvangen? Vul dan ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer over ons


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka Examens kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.