Voor het onderwijs

Voor het onderwijs

 

Entreetoets MBO

Op het moment dat een kandidaat zich aanmeldt voor een opleiding, kunt u hem of haar een entreetoets laten maken. Als onderdeel van deze entree zou u de taal- en rekenvaardigheid kunnen toetsen, zodat u weet wat het startniveau is van de kandidaat en eventuele benodigde aanvullende ondersteuning per kandidaat inzichtelijk wordt. Het organiseren van deze entreetoetsen kan een behoorlijke druk leggen op uw organisatie. Eureka Examens wil u daarbij graag ondersteunen.

 

Een soepele studiestart

Eureka Examens heeft als examencentrum, veel ervaring in het organiseren en afnemen van verschillende soorten toetsen en examens. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties en een team van surveillanten voor het afnemen van toetsen en examens. Eureka Examens kan daardoor de uitkomst zijn bij het organiseren en afnemen van de entreetoetsen. Met ons netwerk is er altijd een examenlocatie in de buurt van uw kandidaat. Zo kunnen zij soepel starten aan hun opleiding. Eureka Examens maakt gebruik van de taal- en rekentoetsen van Bureau ICE. Bureau ICE is een onafhankelijke aanbieder van betrouwbare en kwalitatief goede toetsen en examens.

 

Meer dan entreetoetsen

Eureka Examens kan uw instelling niet alleen ontzorgen bij de entreetoetsen, maar kan u ook ontzorgen bij het organiseren en afnemen van instellingsexamens en centrale examens. Samen met u bespreken wij graag, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden voor het afnemen van examens bij u op locatie. Maak hier een afspraak met één van onze medewerkers. Graag eerst meer informatie ontvangen? Vul dan ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer over ons


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka Examens kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.