Voor het onderwijs

Voor het onderwijs

 

VCA examens

Steeds vaker wordt VCA aangeboden aan verschillende opleidingen op het MBO en het HBO. Ook het VMBO blijft niet achter. Door VCA-lessen krijgen leerlingen een groter besef van de veiligheid op de werkvloer en wordt het voor hen eenvoudiger om een stage/leerplek te vinden. Vaak worden de VCA-lessen afgesloten met een officieel examen en ontvangen leerlingen, bij het succesvol afleggen van het examen, het VCA-diploma met een geldigheidsduur van 10 jaar!

 

Erkend examencentrum

Eureka Examens is een erkend examencentrum voor de afname van VCA-examens. Wij kunnen u ondersteunen bij het inplannen en uitnodigen van kandidaten, het beschikbaar stellen van examenlocaties en, de ontvangst en afname door een team van surveillanten. Na het succesvol afronden van het VCA-examen ontvangen leerlingen het VCA-diploma en een VCA-pasje.

 

Bij u op locatie

Eureka Examens beschikt over een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties voor het afnemen van examens, maar u kunt er ook voor kiezen om de examens bij u op locatie af te laten nemen. Zo hoeven uw leerlingen niet te reizen naar een examenlocatie en bespaart u tijd.

 

Meer dan centrale examens

Eureka Examens is het examencentrum voor de organisatie en afname van diverse soorten examens. Wij kunnen u ook ontzorgen bij het plannen, organiseren en afnemen van instellingsexamens en centrale examens. Samen met u bespreken wij graag, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden voor het afnemen van examens bij ons of bij u op locatie. Maak hier een afspraak met één van onze medewerkers. Graag eerst meer informatie ontvangen? Vul dan ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer over ons


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka Examens kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.