In de buurt
Inschrijven voor uw examen

 

Examenbureau

Eureka Examens is een gespecialiseerd examenbureau, dat het gehele afnametraject verzorgt. Eureka Examens verzorgt onder andere de examinering van examens voor mbo onderwijsinstellingen en neemt examens af voor veiligheid en vakbekwaamheid. Wilt u bijvoorbeeld centrale examens laten afnemen door Eureka Examens? Of zoekt u een locatie waar u een VCA diploma kunt behalen? Ontdek dan de mogelijkheden bij Eureka Examens.

Mbo-examens organiseren? Een gespecialiseerd examenbureau helpt!

Op het mbo moeten verplicht examens worden afgenomen. Denk hierbij aan Nederlands en rekenen, maar voor mbo-niveau 4 is ook Engels een verplicht examen. Bij ons professionele examenbureau wordt u volledig ontzorgt tijdens het organiseren en afnemen van deze examens. Denk hierbij aan het beschikbaar stellen van facilitaire voorzieningen, zoals professionele examenlocaties en bekwame surveillanten. De examens kunnen worden afgenomen op één van onze examenlocaties, die u op verschillende plekken in Nederland vindt.

Ook voor veiligheid- en vakbekwaamheidsexamens

Wilt u een VCA diploma behalen? Of bent u werkzaam in de isolatiebouw en wilt u uw medewerkers een isolatie examen laten maken? Ook dan bent u bij het examenbureau Eureka Examens aan het juiste adres. Door een nauwe samenwerking met verschillende instanties bieden wij diverse examens met betrekking tot veiligheid en vakbekwaamheid.

Neem contact op voor meer informatie

Een mbo-examen laten afnemen? Of wilt u een examen maken om uw vakbekwaamheid aan te tonen? Neem dan contact op met Eureka Examens door te bellen naar 026 – 389 56 60. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Meer interessante pagina's:


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.