Onze werkwijze

Ook examens afnemen door heel Nederland?

Neem direct contact op!

Het organiseren en afnemen van examens brengt over het algemeen veel werk met zich mee. Denk aan het plannen van examenmomenten, het uitnodigingen van kandidaten en het inplannen van een toezichthouder of taalassessor. Daarnaast heb je voor sommige examens te maken met vastgestelde afnamemomenten, waarbij je rekening moet houden met de lesdag van de kandidaat. Als onafhankelijk examenbureau faciliteren wij het gehele examenproces en borgen wij de kwaliteit door examens af te nemen binnen de juiste omstandigheden!

Ook examens afnemen door heel Nederland?
Neem direct contact op!

Examens plannen

Examen­afname door heel Nederland

Digitaal toetsen

NVCB klantervaring

Examens plannen

Kandidaten plan je makkelijk in met onze online gepersonaliseerde boekingsomgeving. Kies een Eureka Examenlocatie, datum en tijd voor examenafname per kandidaat of groep. We zijn ook in de avond en het weekend geopend. Als de kandidaat is ingepland, krijgt hij of zij automatisch een uitnodiging voor het examen. Je kunt er ook voor kiezen om kandidaten zelf een locatie, datum en tijd te laten selecteren.

Examenafname door heel Nederland

Examens worden afgenomen op een Eureka Examenlocatie door onze ervaren toezichthouders en taalassessoren. Onze examenlocaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Door de flexibele openingstijden kunnen kandidaten op ieder gewenst moment hun examen maken, ook in de avond of in het weekend.

NVCB klantervaring
NVCB klantervaring

Digitaal toetsen

Digitaal toetsen is flexibel, veilig en efficiënt. Daarom kiest Eureka voor deze vorm van examineren. Het biedt de mogelijkheid tot een enorme diversiteit aan vraagvormen en bespaart veel arbeid in planning, organisatie en correctie. Wij maken gebruik van verschillende betrouwbare toetssoftware zoals Remindotoets en Teletoets, geleverd door ISO 27001 gecertificeerde partners.

Heb je vragen over onze werkwijze?

Wil je meer informatie over hoe wij te werk gaan? Of heb je andere vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan klaar om je verder te helpen.

Deze opdrachtgevers hebben hun examens al goed geregeld