Examenlocaties

De waarde van een examenresultaat staat of valt met de kwaliteit van examinering. De kwaliteit wordt bepaald door zowel de inhoud van het examen als door de omstandigheden waarin het examen wordt afgenomen. Als onafhankelijk examenbureau beschikken wij over een eigen landelijk dekkend netwerk van aangename uniforme examenlocaties, welke zorgvuldig zijn uitgekozen en ingericht. Onze examenlocaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Door de flexibele openingstijden kunnen kandidaten op ieder gewenst moment hun examen maken, ook in de avond of in het weekend.

0
Examenlocaties

Internationale examenlocaties

Meest gestelde vragen over examenlocaties

De waarde van een examenresultaat valt of staat met de kwaliteit van examinering. De kwaliteit wordt bepaald door zowel de inhoud van het examen als de omstandigheden waaronder het examen wordt afgelegd. Een goede examenlocatie is dus van essentieel belang. De juiste kleurstelling, isolatie van geluiden en een prettig binnenklimaat dragen bij aan de juiste omstandigheden voor het afnemen van een examen.

Door ervoor te zorgen dat het examenlokaal van de juiste ICT toepassingen is voorzien zorg je ervoor dat alles goed verloopt. Afhankelijk van het type examen kan de hardware gekozen worden. Daarnaast is een stabiele en beveiligde internet verbinding van belang.

Vragen over onze dienstverlening?

Vraag via onderstaande button meer informatie aan of neem direct telefonisch contact op.

Deze opdrachtgevers gingen je voor