Over ons

Als examenbureau faciliteren we onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders in het plannen en afnemen van examens. Wij geloven dat de waarde van een examenresultaat voor een belangrijk deel wordt bepaald door de omstandigheden waarin het examen wordt afgenomen. Op onze eigen examenlocaties kunnen kandidaten dagelijks verantwoord examen doen, onder toeziend oog van onze gekwalificeerde toezichthouders en taalassessoren. Daarnaast beschikt onze organisatie over een deskundig team van servicemedewerkers voor het leveren van een optimale dienstverlening aan opdrachtgevers en kandidaten.

Oprichting

2012

Aantal afgenomen examens

800.000+

Aantal klanten

85+

Aantal examenlocaties

16

Vanzelfsprekend laten we onze organisatie jaarlijks door DNV beoordelen op basis van de ISO 9001:2015, de Internationale Standaard en Eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het door ons behaalde certificaat, met de scope plannen, organiseren en afnemen van examens, toont aan dat je op de kwaliteit van onze dienstverlening kunt vertrouwen en we continu nadenken over de wijze waarop we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Flexibel

Wij denken met je mee en faciliteren het gehele examenproces. Van het digitaliseren van examens tot en met de (mondelinge) afname. Op iedere vraag een passend antwoord!

Betrokken

Examens kunnen stressvol zijn. Om die reden zorgen we voor een prettige en ontspannen sfeer. Uiteraard mag je van ons als examenbureau verwachten dat wij werken volgens de geldende wet- en regelgeving.

Deskundig

Ons team van bedreven toezichthouders en servicemedewerkers heeft inmiddels meer dan 400.000 uur ervaring in de afname van examens en toetsen. Zo ben je verzekerd van een professionele organisatie.

Betrouwbare partner

De afgelopen jaren heeft Eureka zich ontwikkeld tot een professioneel en betrouwbaar examenbureau in het landelijk afnemen van diverse examens. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een verantwoorde, klantvriendelijke en creatieve manier onze dienstverenlening aan te bieden. Daar zijn wij trots op!

Deze opdrachtgevers hebben hun examens al goed geregeld