Over ons

Over ons

 

Over ons

In 2012 is Eureka Examens ontstaan vanuit zusterorganisatie Eureka Certificatie, voorheen SPEN Certificatie. Inmiddels is Eureka Examens uitgegroeid tot een betrouwbare, ervaren en landelijk opererende organisatie op het gebied van examinering. Naast de inzet bij Eureka Certificatie voor de organisatie en afname van diverse soorten examens op het gebied van vakbekwaamheid en veiligheid, maken ook andere instellingen en organisaties veel gebruik van onze dienstverlening. Door de sterk toenemende vraag naar het professioneel en onafhankelijk organiseren, afnemen en beoordelen van examens zijn wij in steeds meer werkvelden actief.

 

Missie & visie

Visie

Onafhankelijk en onpartijdig toetsen wordt voor veel organisaties en instellingen steeds belangrijker. Wij begrijpen dat dit een behoorlijke druk op de organisatie, afname en beoordeling van uw examens kan leggen. Om de werkdruk rondom de examinering te verminderen en de kwaliteit van de examinering te verhogen ontzorgen wij u graag in het gehele proces rondom uw examinering.

 

Missie

Gedreven door continue kwaliteitsverbetering streven wij naar efficiënte oplossingen die de werkdruk rondom uw examinering wegneemt en de kwaliteit van examinering verhoogt. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een onpartijdige afname en beoordeling, daarom zijn wij de onafhankelijke schakel tussen opleiden en examineren. Uw examinering ‘gewoon goed geregeld’, is waar wij naar streven.


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka Examens kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.