In de buurt
Inschrijven voor uw examen

 

Examencentrum

Een betrouwbaar examencentrum voor het organiseren van mbo-examens of veiligheid- en vakbekwaamheidsexamens vindt u in Eureka Examens. Sinds 2012 zijn wij uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie op het gebied van examinering. Hierdoor borgt u de kwaliteit van de examinering en bent u verzekerd van een examenlocatie die altijd dichtbij is.

Ons examencentrum levert mbo-examinering op maat

Wilt u kandidaten bij de toelating van uw mbo-opleiding een intaketoets laten maken? Of wilt u de wettelijk verplichte centrale examens voor het mbo organiseren? Kies dan voor Eureka Examens. Met examenlocaties door het gehele land en ervaren medewerkers bent u verzekerd van een professionele partner voor het organiseren en afnemen van examens. Efficiënte oplossingen en het wegnemen van de werkdruk rondom het organiseren van een examen, is waar wij naar streven.

Theorie-examen steigerbouw maken in één van onze examencentra

Wilt u een certificaat in de steigerbouw behalen? Of wilt u uw werknemers een herhaalexamen met betrekking tot steigerbouw laten doen? Bij ons examencentrum is het mogelijk om verschillende theorie-examens te maken voor het behalen van een erkende diploma. Wat u ook kiest, bij Eureka Examens wordt u volledig ontzorgt.

Meer weten? Bel ons!

Wilt u meer weten over de examineringsmogelijkheden van ons examencentrum? Neem dan contact met ons op via 026 – 389 56 60.

Meer interessante pagina's:


Gewoon goed geregeld

Bij Eureka Examens is uw examinering gewoon goed geregeld. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak met één van de medewerkers van Eureka Examens. Zij nemen u mee in de mogelijkheden en kijken hoe u maximaal van de diensten van Eureka kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op.