Examen­centrum

Ook flexibel en in de buurt examens inplannen?
Neem direct contact op!
Het overzichtelijk plannen van afnamemomenten, rekening houdend met agenda’s van kandidaten en betrokkenen, is over het algemeen behoorlijk arbeidsintensief. Om daarnaast nog enige flexibiliteit te bieden is organisatorisch vaak niet haalbaar. Met Eureka Examens is dit verleden tijd. Als onafhankelijk examenbureau bieden wij namelijk oplossingen om binnen gepersonaliseerde online software de examenlogistiek te beheren. In combinatie met automatische communicatie, betaalmogelijkheden en diverse managementrapportages biedt de planning software een efficiënt, overzichtelijk en veilig proces!
Ook flexibel en in de buurt examens inplannen?
Neem direct contact op!

Altijd een examenlocatie in de buurt

Veilige en betrouwbare examenafname

Tijdbesparend

Ons examencentrum levert mbo-examinering op maat

Wil je kandidaten bij de toelating van jouw mbo-opleiding een intaketoets laten maken? Of wil je de wettelijk verplichte centrale examens voor het mbo organiseren? Kies dan voor Eureka Examens. Met examenlocaties door het gehele land en ervaren medewerkers ben je verzekerd van een professionele partner voor het organiseren en afnemen van examens. Efficiënte oplossingen en het wegnemen van de werkdruk rondom het organiseren van een examen, is waar wij naar streven.

Neem contact op voor meer informatie

Een examen laten afnemen? Of wil je een examen maken om uw vakbekwaamheid aan te tonen?

Neem dan contact op met Eureka Examens door te bellen naar 026 – 389 56 60. Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Ook flexibel en in de buurt examens inplannen?

Wil je meer informatie over het inplannen van jouw examen? Of heb je andere vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan klaar om je verder te helpen.

Deze opdrachtgevers hebben hun examens al goed geregeld