Examenafname door heel Nederland

Er zijn diverse redenen waarom de inzet van externe Eureka examenlocaties uitkomst bieden. Het kan zijn dat er sprake is van capaciteitsgebrek of het niet hebben van een locatie met de juiste faciliteiten. Eureka beschikt over uniforme examenlocaties en bekwame surveillanten, welke voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Alles is erop gericht dat de kans op fraude tot een minimum wordt beperkt en kandidaten ongestoord hun examen kunnen maken. Een verlengstuk van je dienstverlening en een bijdrage aan een betrouwbaar examenresultaat.

  • Dagelijks beschikbaar

  • Landelijke dekking 

  • Duidelijk herkenbaar

  • Goed bereikbaar

  • Bekwame surveillanten

Ook overal in Nederland examens af kunnen nemen?

Neem direct contact op!

026 – 389 56 60

Altijd een examenlocatie in de buurt

Eureka faciliteert examenafname door heel Nederland. Met 14 examenlocaties  is er altijd een mogelijkheid om examen te doen in de buurt. Eureka heeft gekozen voor rustig gelegen en herkenbare locaties, die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en de auto.

Benieuwd naar onze examenlocaties? Bekijk ze hier!

Betrokken surveillanten

Ons team van eigen toezichthouders is erop getraind om te voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de toezichthouders op de Eureka examenlocaties aanwezig om kandidaten op een aangename wijze te begeleiden rondom hun examen. Onze toegevoegde waarde zit dan ook voor een belangrijk deel in het wegnemen van spanning en het creëren van de juiste sfeer.

Vragen over onze dienstverlening?

Vraag via onderstaande button meer informatie aan of neem direct telefonisch contact op.

026 – 389 56 60
Meer informatie

Deze opdrachtgevers gingen je voor