Werken bij Eureka

Word je onderdeel van ons team?

Als onafhankelijke organisatie met een landelijk netwerk aan eigen hoogwaardige en uniforme examenlocaties hebben we een doel: digitale examens voor iedereen bereikbaar maken. Dat doen we met een dynamisch en hecht team, door korte lijnen en in een informele sfeer. We zijn gedreven en serieus met ons werk bezig, maar kennen elkaar goed en maken enorm veel lol.

Onze nieuwste vacatures

Surveillant examenafname / Surveillant examens Woerden

Surveillant examenafname / Surveillant examens Woerden

Al 10 jaar zorgen wij met ons team voor een prettige en ontspannen examensfeer voor onze kandidaten. Wanneer je als examenkandidaat gespannen op locatie aankomt om je examen te maken, maakt een warm welkom, waarbij je op gemak gesteld wordt, een enorm verschil. Wij...

Werken bij Eureka

Samen maken we het verschil!

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een uitdagende en stimulerende omgeving. We investeren in onze medewerkers, omdat we geloven dat persoonlijk succes een belangrijke invloed heeft op de groei van Eureka.

Ben jij ook iemand die graag bijdraagt aan het succes van anderen? Haal jij energie en voldoening uit het contact met anderen en het zorgen voor een zo soepel mogelijk verloop van het examenproces? Dan nodigen we je uit om bij ons te komen solliciteren. Samen maken we het verschil voor onze examenkandidaten!

Werken bij Eureka Examens Service
Werken bij Eureka Examens aanmelden
Werken bij Eureka Examens locaties