Digitaal toetsen

Ook flexibel, veilig en efficiënt toetsen?

Neem direct contact op!

Er zijn steeds meer onderwijsinstellingen en opleiders die kiezen voor digitaal toetsen. Begrijpelijk, aangezien deze vorm van examineren flexibel, veilig en efficiënt is. Belangrijke pijlers in de dienstverlening van Eureka. In samenwerking met onder andere Paragin, ontwikkelaar van Remindotoets, bieden wij passende en veilige examen software. Verschillende typen vragen, zoals meerkeuzevragen, open vragen, hotspotvragen, sorteervragen en cases, brengen we op een creatieve wijze samen in een toetsmatrijs. Je kunt iedere kandidaat dezelfde toets laten maken, of per categorie een willekeurige vraag tonen zodat er telkens een andere toets wordt aangeboden. De stap naar digitaal toetsen nog niet gemaakt? Wij ondersteunen je graag!

Ook examens afnemen door heel Nederland?
Neem direct contact op!

Veilig en betrouwbaar

Snel en efficiënt

Reduceert de kans op fraude

Toegankelijk en overzichtelijk

Van papier naar digitaal

Als je overstapt naar digitaal toetsen heb je geen unieke papieren examens meer nodig. De vragen worden gedigitaliseerd en ondergebracht in een vragenbank. Vervolgens worden de ingevoerde vragen gecombineerd tot een toetsmatrijs, waarna ze random kunnen worden uitgeleverd. Zo maakt iedere kandidaat een uniek examen. Eureka denkt graag op creatieve wijze mee over de inrichting van de vragenbank en het proces van digitale toetsing.

Veilig en betrouwbaar

Wij gebruiken software die uitsluitend wordt ontwikkeld en beheerd door ISO 27001 gecertificeerde partners en datacenters. In combinatie met onze interne processen anticiperen wij hiermee ook in op actuele wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de AVG. Ook de daadwerkelijke afname van examens op de Eureka examenlocaties gebeurt in een afgeschermde omgeving. De afnamecomputers zijn fraude preventief ingericht, waardoor kandidaten alleen binnen de digitale toetsomgeving werken. Kortom, veilig en betrouwbaar digitaal toetsen bij Eureka!

Ook flexibel, veilig en efficiënt toetsen?

Wil je meer informatie over digitaal toetsen? Of heb je andere vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan klaar om je verder te helpen.

Deze opdrachtgevers hebben hun examens al goed geregeld