Digitaal toetsen

Er zijn steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders die kiezen voor digitaal toetsen. Begrijpelijk, aangezien deze vorm van examineren flexibel, veilig en efficiënt is. Belangrijke pijlers in de dienstverlening van Eureka. In samenwerking met onder andere Paragin en Citrus Andriessen, bieden wij passende en veilige examen software. Verschillende typen vragen, zoals meerkeuzevragen, open vragen, hotspotvragen, sorteervragen en cases, brengen we op een creatieve wijze samen in een toetsmatrijs. Je kunt iedere kandidaat dezelfde toets laten maken, of per categorie een willekeurige vraag tonen zodat er telkens een andere toets wordt aangeboden. Heeft je organisatie de stap naar digitaal toetsen nog niet gemaakt? We ondersteunen je graag!

  • Veilige en betrouwbaar

  • Snel en efficiënt

  • Reduceert de kans op fraude

  • Toegankelijk en overzichtelijk 

Ook flexibel, veilig en efficiënt toetsen?

Neem direct contact op!

Van papier naar digitaal

Als je overstapt naar digitaal toetsen heb je geen unieke papieren examens meer nodig. De vragen worden gedigitaliseerd en ondergebracht in een vragenbank. Vervolgens worden de ingevoerde vragen gecombineerd tot een toetsmatrijs, waarna ze random kunnen worden uitgeleverd. Zo maakt iedere kandidaat een uniek examen. Eureka denkt graag op creatieve wijze mee over de inrichting van de vragenbank en het proces van digitale toetsing.

Veilig en betrouwbaar

Wij gebruiken software die uitsluitend wordt ontwikkeld en beheerd door ISO 27001 gecertificeerde partners en datacenters. In combinatie met onze interne processen anticiperen wij hiermee ook in op actuele wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de AVG. Ook de daadwerkelijke afname van examens op de Eureka examenlocaties gebeurt in een afgeschermde omgeving. De afnamecomputers zijn fraude preventief ingericht, waardoor kandidaten alleen binnen de digitale toetsomgeving werken. Kortom, veilig en betrouwbaar digitaal toetsen bij Eureka!

Vragen over onze dienstverlening?

Vraag via onderstaande button meer informatie aan of neem direct telefonisch contact op.

Deze opdrachtgevers gingen je voor