Incompany Examens

Ook examens op eigen locatie afnemen?

Neem direct contact op!

Al onze Eureka examenlocaties zijn geschikt voor het boeken van een examen door een individu of voor een groep. Mocht je toch een reden hebben om voor een andere locatie te kiezen, dan bieden wij de mogelijkheid om de examens Incompany af te nemen. Bijvoorbeeld op kantoor- of trainingslocatie, desgewenst aansluitend aan een cursus. Onze toezichthouders richten de ruimte in als tijdelijke examenlocatie en leiden de afname in goede banen!

Ook examens op eigen locatie afnemen?

Neem direct contact op!

Examenafname op locatie

Examens aansluitend aan opleiding of training

Geen reistijd voor kandidaten

Inclusief bekwame toezichthouders

icon 4g flexibel internet

Fexibel internet

Veelgestelde vragen over incompany examens

Wat houdt een Incompany examen in?

Een Incompany examen wordt exclusief voor jou georganiseerd op een locatie naar keuze. Bijvoorbeeld jullie bedrijfslocatie of de locatie van een opleider. De ruimte wordt ingericht als tijdelijke examenruimte waarbij rekening wordt gehouden met voldoende afstand tussen de kandidaten. Eureka draagt zorg voor kwalitatief goede hardware voor het digitaal afnemen van het examen. Daarnaast zal een ervaren toezichthouder van Eureka het examen afnemen en in goede banen leiden.

Welke examens kunnen Incompany worden gemaakt?

Vrijwel alle examens die ook op onze examenlocaties worden afgenomen zijn geschikt voor het Incompany afnemen.

Hoeveel deelnemers moet ik hebben voor een Incompany?

Een minimaal aantal deelnemers is niet nodig voor het boeken van een Incompany examen. Wel is er een maximaal aantal deelnemers. Dit is afhankelijk van het examen en de tijdelijke examenruimte. Voor een Incompany examen geldt een dagtarief en daarnaast een tarief per deelnemer.

Moet mijn locatie de beschikking hebben over internet?

Als er geen internet op de locatie aanwezig is gebruiken wij ons eigen mobiele 4G-netwerk. Ook als back-up kunnen we deze inzetten.

Hoe vraag ik een offerte aan voor een Incompany examen?

Met jullie wensen als uitgangspunt bespreken wij graag de mogelijkheden. Bel voor meer informatie naar Eureka op 026 – 389 56 60.

Ook examens op eigen locatie afnemen?

Wil je meer informatie over incompany examens of heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan klaar om je verder te helpen.

Deze opdrachtgevers hebben hun examens al goed geregeld