Incompany examens: organiseer examens op locatie

Al onze Eureka examenlocaties zijn geschikt voor het boeken van een examen door een individu of voor een groep. Mocht je toch een reden hebben om voor een andere locatie te kiezen, dan bieden wij de mogelijkheid om de examens Incompany af te nemen. Bijvoorbeeld op kantoor- of trainingslocatie, desgewenst aansluitend aan een cursus. Onze surveillanten richten de ruimte in als tijdelijke examenlocatie en leiden de afname in goede banen!

Weten hoe incompany examens bij jou kunnen worden ingezet?

Neem direct contact op!

Examenafname op locatie

Incompany examens aansluitend aan opleiding of training

Geen reistijd voor kandidaten

Inclusief bekwame surveillanten

Maak ook gebruik van onze vaste examenlocaties

Meest gestelde vragen over Incompany examens

Een Incompany examen wordt exclusief voor jou georganiseerd op een locatie naar keuze. Bijvoorbeeld jullie bedrijfslocatie of de locatie van een opleider. De ruimte wordt ingericht als tijdelijke examenruimte waarbij rekening wordt gehouden met voldoende afstand tussen de kandidaten. Eureka draagt zorg voor kwalitatief goede hardware voor het digitaal afnemen van het examen. Daarnaast zal een ervaren surveillant van Eureka het examen afnemen en in goede banen leiden.

Vrijwel alle examens die ook op onze examenlocaties worden afgenomen zijn geschikt voor het Incompany afnemen.

Een minimaal aantal deelnemers is niet nodig voor het boeken van een Incompany examen. Wel is er een maximaal aantal deelnemers. Dit is afhankelijk van het examen en de tijdelijke examenruimte. Voor een Incompany examen geldt een dagtarief en daarnaast een tarief per deelnemer.

Als er geen internet op de locatie aanwezig is gebruiken wij ons eigen mobiele 4G-netwerk. Ook als back-up kunnen we deze inzetten.

Met jullie wensen als uitgangspunt bespreken wij graag de mogelijkheden. Bel voor meer informatie naar Eureka op 026 – 389 56 60.

Impressie

Vragen over onze dienstverlening?

Vraag via onderstaande button meer informatie aan of neem direct telefonisch contact op.

Deze opdrachtgevers gingen je voor