Examens plannen

Het overzichtelijk plannen van afnamemomenten, rekening houdend met agenda’s van kandidaten en betrokkenen, is over het algemeen behoorlijk arbeidsintensief. Om daarnaast nog enige flexibiliteit te bieden is organisatorisch vaak niet haalbaar. Met Eureka Examens is dit verleden tijd. Als onafhankelijk examenbureau bieden wij namelijk oplossingen om binnen gepersonaliseerde online software de examenlogistiek te beheren. In combinatie met automatische communicatie, betaalmogelijkheden en diverse managementrapportages biedt de planning software een efficiënt, overzichtelijk en veilig proces!

 • Eenvoudig en veilig beheer

 • Zelfstandig of centraal plannen

 • Individuele of groepsplanning

 • Uitgebreide configuratiemogelijkheden

 • Koppelbaar met bekende toets- en leerlingmanagementsoftware

 • Dagelijkse beschikbaarheid in combinatie met Eureka Examenlocaties

Bekijk de Eureka brochure

  Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Makkelijk examens plannen

  Eureka heeft een deskundig team van servicemedewerkers die graag ondersteunen in alle zaken omtrent de planning en organisatie van examens. Onze planning software biedt daarnaast uitgebreide configuratiemogelijkheden en is koppelbaar met diverse toets- en leerlingmanagementsoftware.

  Zelfstandig of centraal plannen? Individueel of per groep? Geen probleem!

  Flexibel examineren

  Door het landelijk dekkend netwerk van Eureka Examenlocaties kunnen kandidaten altijd examen maken bij hen in de buurt.  In onze planning software kies je een Eureka Examenlocatie, datum en tijd voor de afname van het examen. Hier vind je de actuele beschikbare examenstoelen per locatie. Eureka Examenlocaties zijn ook in de avond en in het weekend geopend.

  Vragen over onze dienstverlening?

  Vraag via onderstaande button meer informatie aan of neem direct telefonisch contact op.

  Meer informatie
  026 – 389 56 60

  Deze opdrachtgevers gingen je voor