Examens plannen

Ook flexibel examens inplannen?

Neem direct contact op!

Het overzichtelijk plannen van afnamemomenten, rekening houdend met agenda’s van kandidaten en betrokkenen, is over het algemeen behoorlijk arbeidsintensief. Om daarnaast nog enige flexibiliteit te bieden is vaak niet haalbaar. Met Eureka is dit verleden tijd. Als onafhankelijk examenbureau bieden wij namelijk oplossingen om binnen gepersonaliseerde online software de examenlogistiek te beheren. In combinatie met automatische communicatie, betaalmogelijkheden en diverse managementrapportages biedt de planning software een efficiënt, overzichtelijk en veilig proces!

Ook flexibel en in de buurt examens inplannen?
Neem direct contact op!

Zelfstandig of centraal plannen

Individuele of groepsplanning

Uitgebreide configuratiemogelijkheden

Te koppelen met bekende toets- en leerling­management­software

Dagelijkse beschikbaarheid in combinatie met Eureka examenlocaties

Makkelijk examens plannen

Eureka heeft een deskundig team van servicemedewerkers die graag ondersteunen in alle zaken omtrent de planning en organisatie van examens. Onze planning software biedt daarnaast uitgebreide configuratiemogelijkheden en is koppelbaar met diverse toets- en leerlingmanagementsoftware.

Zelfstandig of centraal plannen? Individueel of per groep? Geen probleem!

Flexibel examineren

Door het landelijk dekkend netwerk van Eureka Examenlocaties kunnen kandidaten altijd examen maken bij hen in de buurt.  In onze planning software kies je een Eureka Examenlocatie, datum en tijd voor de afname van het examen. Hier vind je de actuele beschikbare examenstoelen per locatie. Eureka Examenlocaties zijn ook in de avond en in het weekend geopend.

Ook flexibel examens inplannen?

Wil je meer informatie over het inplannen van examens of heb je andere vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan klaar om je verder te helpen.

Deze opdrachtgevers hebben hun examens al goed geregeld