Klantenervaring

Helicon opleidingen

Helicon Opleidingen biedt een breed aanbod groene mbo opleidingen. Jan Jacobs, examensecretaris mbo, vertelt over de samenwerking met Eureka Examens. Dat begon in 2013 met een pilot-traject en inmiddels is uitgewerkt tot een goed geregeld proces.

Prettige externe examen omgeving

Toen de plannen rondom centrale examinering in 2013 concreter werden is Helicon Opleidingen op zoek gegaan naar een partner om een pilot-traject mee op te zetten. “Vooral voor bbl-leerlingen ontstond er een vervelende situatie: zij werden opeens uit hun vertrouwde leeromgeving worden gehaald om op een gezette tijd examen te doen. Dat is een storende factor.” Dus wilde Helicon Opleidingen een prettige externe examenomgeving bieden en zochten een partij die hen hierbij kon helpen. ‘’Het ruime aanbod aan diensten en faciliteiten maakte Eureka Examens de perfecte partij”.

Snel en flexibel examens plannen

“Het belangrijkste dat we samen bereikt hebben, is dat we nu snel en flexibel examens in kunnen plannen”. De bbl-leerlingen van Helicon Opleidingen maken de centrale examens op een Eureka Examenlocatie, dichtbij de werkgever. De examens kunnen in het weekend of de avond worden gemaakt. De examenlocaties zijn zo ingericht dat kandidaten ontspannen het examen kunnen afleggen. Als het gaat om de kwaliteit van examineren, is dat een facet dat niet vergeten mag worden.

Helicon klantervaring
Jan Jacobs
Examensecretaris MBO | Helicon
Het belangrijkste dat we samen bereikt hebben, is dat we nu snel en flexibel examens in kunnen plannen en afnemen

Betrouwbaar en transparant

In de afgelopen jaren heeft Eureka zich ontwikkeld tot een professioneel en betrouwbaar examenbureau in het landelijk afnemen van diverse examens. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een verantwoorde, klantvriendelijke en creatieve manier onze dienstverenlening aan te bieden. Daar zijn wij trots op!

Deze opdrachtgevers hebben hun examens al goed geregeld