Klantenervaring

Litop mbo-examens

Litop is een erkende onderwijsinstelling die gespecialiseerd is in het opleiden van procesoperators. Ook ontwikkelt Litop digitale leermiddelen voor ROC’s, bedrijven en de branche. Studenten maken gebruik van e-learning waardoor het leerproces geanalyseerd wordt. Docenten geven les en praktijkbegeleiding op locatie van de werkgever. Voor het afnemen van de examens ging het bedrijf met wederzijds vertrouwen de samenwerking met ons aan. Marjan Kikstra is onderwijsmanager bij Litop en vertelt over haar ervaring met Eureka.

In heel Nederland examen doen

Litop opereert landelijk en komt op locatie langs bij de klant. Daardoor is er behoefte aan examenplekken in heel Nederland. Eureka is ontstaan vanuit de visie om bedrijven als Litop te helpen. Marjan legt uit: “Eureka biedt voor ons de ideale oplossing. Door Eureka kunnen studenten op 14 locaties in Nederland hun examen Nederlands, Rekenen of Engels maken.”

Volgens wettelijke kaders

Voor Litop is het belangrijk dat examens volgens de wettelijke kaders worden afgenomen. “We vallen onder toezicht van de onderwijsinspectie, daarom zijn wij er verantwoordelijk voor dat alles volgens de regels verloopt. Bij Eureka weten we zeker dat de examens worden afgenomen in een professionele omgeving en er wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving”, aldus Marjan.

Individuele studenten en groepen

Marjan vertelt: “Eureka biedt waar wij naar vragen. Dat is voor ons de reden om de examenafnames door Eureka te laten doen. We beschikken bijvoorbeeld over veel individuele studenten. Bij Eureka is dat geen probleem, we kunnen gerust enkele studenten sturen voor een examen.” Ook met groepen is het prettig dat ze niet allemaal op hetzelfde moment examen hoeven te doen. De studenten werken namelijk in ploegendiensten en kunnen niet allemaal op hetzelfde moment gemist worden. Doordat Eureka ook de hele planning op zich neemt, bespaart dat hen ook veel tijd vertelt Marjan: “Kandidaten worden ingepland op basis van hun meest geschikte tijd en plaats. Erg handig voor de kandidaten en Eureka neemt dit allemaal voor ons uit handen!”

Prettige examenomgeving

Marjan vertelt dat de kandidaten die examen doen bij Eureka dit als erg prettig ervaren: “Ze worden op hun gemak gesteld bij binnenkomst. De omgeving waar ze examen doen vinden ze erg aangenaam; alles wat ze nodig hebben is er. Het wordt ook erg gewaardeerd dat er een kluisje is voor hun persoonlijke spullen. Zo kunnen ze veilig hun telefoon en andere spullen opbergen die ze bij zich hebben.”

Litop klantenervaring
Marjan Kikstra
Onderwijsmanager | Litop
Eureka biedt waar wij naar vragen. Daarom kiezen wij voor Eureka.

Betrouwbaar en transparant

In de afgelopen jaren heeft Eureka zich ontwikkeld tot een professioneel en betrouwbaar examenbureau in het landelijk afnemen van diverse examens. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een verantwoorde, klantvriendelijke en creatieve manier onze dienstverenlening aan te bieden. Daar zijn wij trots op!

Deze opdrachtgevers hebben hun examens al goed geregeld