Klantenervaring

Nanny Nina

Nanny Nina biedt een uniek internationaal platform om gastouders en au pairs te koppelen aan ouders. Hiermee maken ze opvang aan huis makkelijk, snel en leuk. Een mooie aanvulling op de bestaande activiteiten is de oprichting van de Nanny Nina Academy. Kandidaten kunnen binnen 4 maanden een erkend mbo-diploma halen, inclusief baangarantie van Nanny Nina. Onderdeel van de opleiding is het afnemen van diverse examens. Om er voor te zorgen dat de afname van examens plaatsvindt binnen de kaders van wet- en regelgeving, heeft Nanny Nina gekozen voor een samenwerking met Eureka Examens. Eigenaresse Jasmijn Kok en productmanager Maud Zeebregts delen hun ervaringen.

Starten met examenafname

“Het inrichten van een opleidingsplan kost veel tijd. Daarbij moesten we rekening houden met de eisen van de onderwijsinspectie en de actuele wet- en regelgeving. Zelf beschikken wij niet over de kennis en middelen, een externe deskundige partij als Eureka was daarom een voor de hand liggende keuze.”

Examens zonder stress

Nanny Nina vindt de omstandigheden waarin de studenten het examen maken belangrijk. “De eerste afname is heel prettig verlopen. Onze studenten gaven aan dat de locatie rustig is en dat de toezichthouders vriendelijk en behulpzaam zijn. De studenten voelden zich op hun gemak wat resulteerde in stressvrije examens, dat is precies waar wij waarde aan hechten.”

Momenteel neemt Nanny Nina alleen examens af op de locatie Woerden. Deze locatie ligt centraal in het land en is makkelijk te bereiken, volgens Maud een mooie locatie om te starten. In de toekomst hopen ze gebruik te maken van de 14 examenlocaties door heel Nederland. Op die manier kunnen ze hun studenten veel reistijd besparen voor het maken van hun examens.

“We zien Eureka als een partner die kwaliteit levert waardoor wij diezelfde kwaliteit aan onze studenten kunnen bieden”, sluit Jasmijn af.

Nanny Nina klantervaring
Jasmijn Kok
Eigenaresse | Nanny Nina
Al voordat we klant waren, dacht Eureka proactief met ons mee. Dat heeft geresulteerd in een fijne, degelijke en betrouwbare samenwerking! Het contact verloopt snel, persoonlijk en op een professionele manier: Eureka is een partner waar we echt op kunnen vertrouwen.

Betrouwbaar en transparant

In de afgelopen jaren heeft Eureka zich ontwikkeld tot een professioneel en betrouwbaar examenbureau in het landelijk afnemen van diverse examens. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een verantwoorde, klantvriendelijke en creatieve manier onze dienstverenlening aan te bieden. Daar zijn wij trots op!

Deze opdrachtgevers hebben hun examens al goed geregeld