Klantenervaring

TVVL

TVVL is een belangrijke kennispartner voor technische installaties en duurzaamheid in de Gebouwde Omgeving en verzorgt bijscholing door middel van ontwerp gerelateerde opleidingen. Met kijk op de toekomst en het onafhankelijk willen zijn van één vaste examenlocatie koos TVVL er drie jaar geleden voor om de afname van examens te laten digitaliseren door Eureka. Op dit moment maakt TVVL voor 4 examens gebruik van de Eureka examenlocatie in Woerden. Jos Bijman, kwaliteit coördinator, vertelt over deze samenwerking.

Snel en gemakkelijk bij een examenlocatie

Jaarlijks examineert TVVL verschillende groepen van ongeveer 24 kandidaten en een grote groep van 100 kandidaten. “Onze examenkandidaten komen overal uit Nederland vandaan. Zij moeten gemakkelijk het examen kunnen maken. Eureka had een examenlocatie in hetzelfde pand als waar wij zitten, daar maken wij tot vandaag nog steeds graag gebruik van”. In de toekomst ziet Jos Bijman mogelijkheden om gebruik te maken van meerdere Eureka examenlocaties, zodat kandidaten nog sneller en gemakkelijker hun examen kunnen maken.

Overstap naar digitaal toetsen

Met de overstap van papier naar digitaal toetsen heeft TVVL geen unieke papieren examens meer nodig. De vragen kan TVVL zelf online invoeren, waarna ze ondergebracht worden in een digitale vragenbank. “Met de examensoftware kunnen we gemakkelijk zelf vragen invoeren en het nakijken van examens gaat een stuk efficiënter. Met het klaar zetten van examens hebben we nog wel eens hulp nodig, maar gelukkig staat Eureka altijd klaar om te helpen”.

De kandidaat staat altijd op één

Volgens Jos Bijman is het allerbelangrijkst bij examenafname dat het examen inhoudelijk en organisatorisch goed verloopt. “Een examenkandidaat is altijd gespannen, hoe zwaar de weging van het examen ook is. Wij vinden het daarom extra belangrijk dat het examen vloeiend verloopt”. “Eureka is een uitstekende partner in het afnemen van examens”.

TVVL klantervaring
Jos Bijman
Kwaliteit coördinator | TVVL
Met de examensoftware kunnen we gemakkelijk zelf vragen invoeren en het nakijken van examens gaat een stuk efficiënter. Met het klaar zetten van examens hebben we nog wel eens hulp nodig, maar gelukkig staat Eureka altijd klaar om te helpen

Betrouwbaar en transparant

In de afgelopen jaren heeft Eureka zich ontwikkeld tot een professioneel en betrouwbaar examenbureau in het landelijk afnemen van diverse examens. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een verantwoorde, klantvriendelijke en creatieve manier onze dienstverenlening aan te bieden. Daar zijn wij trots op!

Deze opdrachtgevers hebben hun examens al goed geregeld